ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ. ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

Τώρα που έσβησαν τα φώτα της «φιέστας» και οι παρατρεχάμενοι αφού πήραν τα δυο λεπτά άνευ καμίας αξίας και δόξας που τους αναλογεί, γύρισαν στα προβλήματα τους. Ας αρχίσουμε να βγάζουμε και κανένα πολιτικό συμπέρασμα. Χωρίς πολλά λόγια σήμερα θα αναφέρουμε, πάντα σύμφωνα με όσα είδαμε μόνο με τα μάτια μας και ακούσαμε μόνο με τα αφτιά μας.
Οι χαμένοι της επίσκεψης Μητσοτάκη
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΚΟΣ : Η αδυναμία του Δημάρχου ήταν έκδηλη. Χωρίς αέρα όπως παλιά φαίνεται πως τον κυνηγάει ακόμη το φάντασμα του Ιανού. Κλίμα αρνητικό απέναντι του σχεδόν από όλους, απλά κρατούσαν τους τύπους μεταξύ τους. Κορυφαία στιγμή απαξίωσης : Όταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όντας στην πόλη του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά στο Δήμο η στο άνομά του.
ΝΊΚΟΣ ΔΟΥΚΑΣ : Εδώ ενώ βλέπαμε μια ηρεμία στην επιφάνεια όσοι ξέραμε το παρασκήνιο γνωρίζαμε ότι στο βυθό επικρατούσε αναταραχή. Ο Κυριάκος δεν τον υπολόγισε πουθενά και καθόλου παρά μόνο προσχηματικά. Του έριξαν όλο το φταίξιμο για το αλαλούμ των εκτιμήσεων και κυρίως για την κακή μεταφορά της εικόνας από την επαρχία στην Αθήνα.
Κορυφαία στιγμή απαξίωσης : Καμία αναφορά σ΄αυτόν ως Καρδιτσιώτη. Στην ομιλία του ο Κυριάκος, ακούστηκε ξαφνικά να λέει «Θέλω, επίσης, να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Ανδρέα Λυκουρέντζο, διότι και ο ΕΛΓΑ κινήθηκε πέρα και πάνω από τις προσδοκίες.»
Πάγος στην αίθουσα κοιταζόμασταν στα μάτια, για τον Δούκα κουβέντα…
Όλα αυτά γίναν έτσι ακριβώς μπροστά στα μάτια μας και στους παρευρισκόμενους εκεί
ΕΔΩ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Σχολιάστε