3ο «ΚΟΨΙΜΟ» ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ

Η είναι εντελώς άσχετοι εκεί στον Δήμο Παλαμά ή δουλεύουν τους αγρότες. Δεν ξανάγινε σε κανέναν Δήμο να τρώει άκυρο από την Αποκεντρωμένη τρείς φορές μέσα σε ένα μήνα. Ειδικά το χθεσινό μπλοκάρισμα της Αποκεντρωμένης στην απόφαση του Δήμου Παλαμά περί μείωσης των Τελών Άρδευσης για το 2020 λόγω ΙΑΝΟΥ δεν ξανάγινε. Είναι δυνατόν να γίνονται τόσο αστεία λάθη, ώστε να γυρίζουν πίσω αποφάσεις;;;. Γιατί διαβάζοντας προσεχτικά την αιτιολογία της Αποκεντρωμένης βλέπουμε ξεκάθαρα ότι στην συγκεκριμένη απόφαση τα θέματα που προκύπτουν είναι τα εξής:

Ενώ σύμφωνα με την απόφαση της αποκεντρωμένης υπάρχουν οι διατάξεις για την μείωση των αρδευτικών τελών, αυτές δεν αναφέρονται στην απόφαση του Δήμου και κατά συνέπεια η αιτιολόγηση ήταν λανθασμένη και ελλιπής. Επίσης, άγνωστο γιατί, δεν τηρήθηκαν όλες οι προπαρασκευαστικές προϋποθέσεις για την λήψη της απόφασης. Δηλαδή τη δημοσίευση.

Δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν λοιπόν: Η είναι ακατάλληλοι αφού μετά από δυο θητείες διοίκησης του Δήμου δεν γνωρίζουν ακόμα και τις πιο απλές διαδικασίες για τη λήψη αποφάσεων, η απλά δεν ήθελαν να μειώσουν τα Τέλη Άρδευσης και βρήκαν έναν εύσχημο τρόπο να κοροϊδέψουν τους αγρότες και να ρίξουν τις ευθύνες τους στην «κακιά» αποκεντρωμένη διοίκηση.

Υ.Γ 1 Ξυπνήστε και κάντε ένσταση όπως προβλέπεται από τον νόμο, ή παραδεχτείτε δημοσίως ότι είστε ανίκανοι να κυβερνήσετε τον Δήμο

Υ.Γ 2 Επίσης μεγάλη απορία μας προκαλεί το γεγονός γιατί κάποιοι σύμβουλοι απο την παράταξη του Καραλή συντάσσονται συχνά με τις αποφάσεις του Σακελλαρίου…ο νοών νοείτω!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s