ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ;

Σύμφωνα με πληροφορία του Karditsatora.net που προήλθε από αναγνώστες μας σας μεταφέρουμε τα παρακάτω.
Όπως είναι γνωστό η επαγγελματική ενασχόληση του Νίκου Δούκα πριν μπει στο χώρο της πολιτικής ήταν η καλλιέργεια και η συσκευασία του θάμνου Ιπποφαές. Όλα καλά μέχρι εδώ, μέχρι την ημέρα του Ιανού. Η μάλλον μέχρι την ημέρα των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ για τις καταστροφές του Ιανού. Τι συνέβει τότε λοιπόν που εκθέτει τον ΕΛΓΑ.
Στο χωριό του τους Άγιους Θεοδώρους Καρδίτσας η ζημιά ήταν όπως σε πολλά μέρη πολύ μεγάλη. Τυχεροί ήταν όμως όσοι καλλιεργούν ιπποφαές διότι ως πολυετές και θαμνώδες φυτό δεν έπαθε τίποτα από τις πλημμύρες. Αντιθέτως όπως παντού οι καταστροφές των βαμβακιών ήταν σχεδόν ολικές. Οι συγχωριανοί του Δούκα λοιπόν σύμφωνα με δικές τους καταγγελίες είδαν με έκπληξη τα παρακάτω.
Ο ΕΛΓΑ έβγαλε τα βαμβάκια με ζημιές γύρω στο 30% ενώ οι ιδιοκτήτες χωραφιών με το ιπποφαές χωρίς να πάθουν ζημιά ο ΕΛΓΑ να τους βγάζει 100% αποζημίωση.
Έτσι αγανακτισμένοι βαμβακοπαραγωγοί και χωριανοί του προέβησαν σε καταγγελίες για αυτή την εξέλιξη και μάλιστα λέγεται ότι οι καταγγελίες έφτασαν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.
Εμείς περιμένουμε μια απάντηση από την πλευρά των εμπλεκομένων για την αλήθεια της υπόθεσης.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ…..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s